I mitt jobb hjälper jag mina kunder att stärka kroppens självläkande förmåga och undersöker om symtom som tex, huvudvärk, IBS-massage, eksem, PMS eller värk i kroppen möjligen hänger ihop med en obalans i kroppen. 

Det är fantastiskt roligt att följa mina kunders hälsoresa och se hur måendet förändras till det bättre när man ger kroppen rätt förutsättningar att komma i balans.

Herb pharma naturterapi är godkänd av försäkringskassan som anordnare för arbetsplatsinriktat rehabiliteringsstöd. Det innebär att arbetsgivaren får ett bidrag från försäkringskassan för att förebygga sjukskrivning och underlätta för den sjukskrivne att komma tillbaka till jobbet. 

Arbetstagaren kommer till mig på en Herb Pharmabehandling i samråd med arbetsgivaren. I långa loppet blir det en vinst för företaget, försäkringskassan och framförallt för arbetstagaren som troligtvis får en betydligt bättre resa ur sjukskrivningen eller kanske helt slipper bli sjukskriven.

Dalkullans Naturterapi och Hälsa

Camilla Danielsson

Jag heter Camilla Björklund och arbetar som HerbPharma naturterapeut, kost/hälsocoach, lymfmassör och massageterapeut.
Jag använder mig av blodanalys, ljusterapi, högteknologisk akupunktur, öronakupunktur, örter, matintoleranstest, guasha/koppning och coaching. 

 

 

KONTAKT – NATURTERAPI

Tel 073-687 87 13
eller skicka ett meddelande via formuläret